romi rain dominating in ffm with dani daniels. ghettotube babe is banged in doggie.

Диети

Като лекар алерголог, ежедневно се срещам с пациенти, страдащи от различни форми на “свръхчувствителност” на имунната система. Нерядко, тази прекомерна чувствителност е насочена към храни или примеси в тях. Резултатът е, че пациентите страдат от различни прояви, а често са и с наднормено тегло. Реакцията на храносмилателната систем, към алергени, е с проявата на силно възпаление, което от своя страна довежда до лошо функциониране на чревната бариера и попадане в организма на по-голямо от обичайното количество хранителни вещества.

На снимките горе, можете да видите лигавицата на тънкото черво (видяна чрез сонда – ендоскоп), в нормално състояние(A), и след прием на храна съдържаща алерген(B), към който индивида е чувствителен. Зачервената и набъбнала лигавица не е добра бариера, и това води до прекомерно всмукване на хранителни вещества (т.нар. leaky gut syndrome)

АКО СТРАДАТЕ ОТ НАДНОРМЕНО ТЕГЛО, ОПИТВАЛИ СТЕ СЕ ДА ГО СВАЛИТЕ НО НЕ УСПЯВАТЕ – ОБАДЕТЕ НИ СЕ – МОЖЕ ЗА ТОВА ДА Е ВИНОВНА АЛЕРГИЯ.

За да Ви бъда максимално полезна съм създала отделен сайт посветен на диетите

delightful amateur straight man masturbation.faptube