romi rain dominating in ffm with dani daniels. ghettotube babe is banged in doggie.

АТОПИЧЕН ДЕРМАТИТ-СУБГРУПИ:

В проучване на екип от Великобритания и Холандия за първи път се идентифицират 5 субгрупи на атопичния дерматит в детска възраст.Пациентите и медиците, лекуващи това заболяване отдавна са установили, че сухата, сърбяща кожа с характерни лезии и локализации засяга пациентите по много различни начини.Генетичният рисков фактор предполага по-тежко и дългосрочно протичане на екземата, понякога за цял живот и именно при тези пациенти ще бъдат провеждани допълнителни проучвания с цел подобряване на отговора към терапията и по-добра грижа за тях.

Проучването е проведено при 13500 деца на възраст от 0-16 години.

Ето и субгрупите на атопичния дерматит:

  1. Екзема, започваща при кърмачета и продължаваща по- късно в живота.
  2. Екзема, започваща при кърмачета и продължаваща през детството.
  3. Екзема, започваща при кърмачета и приключваща в ранно детство.
  4. Екзема, започваща около 6-годишна възраст и продължаваща до късно детство.
  5. Екзема, започваща в късно детство(11г. възраст ) и приключваща по-късно в живота.

Около 1/3 от децата с атопичен дерматит имат прояви скоро след раждането и  „израстват” заболяването около 5год. възраст.

Тези деца, които не „израстват” екземата е по-вероятно да имат роднини с това заболяване, както и да развият последващи алергични заболявания като алергичен ринит и бронхиална астма.

За родителите на деца,страдащи от атопичен дерматит, който влошава качеството на живот на цялото семейство, това проучване дава надежда за по-ясно разбиране на протичането на болестта, по-адекватното ? лечение и прогнозата.

Comments are closed.

delightful amateur straight man masturbation.faptube