romi rain dominating in ffm with dani daniels. ghettotube babe is banged in doggie.

Алергия към анестетици

Алергичните реакции по време на обща анестезия не са чести, но пък често прогресират до животозаплашващ алергичен шок и независимо от възможността за бърза реакция, смъртността от тях е висока. Поради факта, че за кратък период от време се използват много медикаменти и др.субстанции, е доста трудно да се определи медикамента предизвикал анафилактичната реакция.

Невромускулните блокери , антибиотиците и латексът са най-честите причини за свързаните с анестезията алергични реакции.

Всички пациенти с преживяна анафилактична реакция по време на анестезия трябва да бъдат консултирани с алерголог и да бъде уточнен причинителят й.

Алергологичното изследване  включва подробно снета анамнеза с наличен запис на използваните медикаменти по време на оперативната интервенция; кожно-алергично тестуване; определяне на специфични IgE антитела в кръвта лабораторно (там, където е възможно, напр. бета-лактамни антибиотици) и предоперативна подготовка с нзначаване на съответни медикаменти преди следваща операция.

Comments are closed.

delightful amateur straight man masturbation.faptube