romi rain dominating in ffm with dani daniels. ghettotube babe is banged in doggie.

Archive for април, 2015

10 храни причиняващи рак

Meat

1. РАФИНИРАНО БРАШНО

Най-честата съставка на преработените храни, който е източник единствено на прости въглехидрати и „вредния“ белтък глутен. В него няма нищо полезно,затова пък увеличава риска от рак на гърдата при жени до 220%. КАто източник единствено  на въглехидрати, той подпомага храненето и растежа на раковите клетки.

2. ГЕННО-МОДИФИЦИРАНИ ХРАНИ

Те и химикалите, които се изполват за по-бързия им растеж предизвикват и по-бърз растеж на туморните клетки. НА първо място в списъка на тези храни са соята,царевицата и  рапицата .

3. ПРЕРАБОТЕНИ МЕСА

Химикалите и консервантите , които се използват  при бекона, наденицата, нетрайните колбаси, пушените меса, кренвирщите и др. Също се свързват с увеличена честота на раковите заболявания. Да се избират по възможност свободно отглеждани животни, а не във ферми, нетретирани с антибиотици и хормони.

4. КОНСЕРВИРАНИ ХРАНИ

Консервите, както и вакумираните опаковки съдържат бисфенол-А, който променя гените в мозъка.

5.ПУКАНКИ ЗА МИКРОВЪЛНОВА ПЕЧКА

Опаковката съдържа перфлуорооктаноична киселина , която се свързва с рака на жлъчката, черния дроб, бъбреците, панкреаса, тестисите. Освен това съдържат генно-модифицирана соева мазнина.

6. НИСКОМАСЛЕНИ ХРАНИ

За сметка на намалените мазнини, съдържат  оцветители,консерванти, изкуствени подобрители на вкуса и аспартам,които са канцерогенни. Затова избягвайте нискомаслените диетични храни.

7. КОЛА И ГАЗИРАНИ НАПИТКИ

Съдържат химикали, захар и оцветители, които придават  карамеления цвят . Правят средата в организма кисела и хранят раковите клетки.

8. ИЗКУСТВЕНО  ОТГЛЕЖДАНА СЬОМГА

Счита се за висококанцерогенна храна, поради съдържанието на канцерогенни химикали, пестициди,антибиотици

9. ХИДРОГЕНИРАНИ МАСЛА

Използват се в консервирането на преработените храни, като променят структурата и гъвкавостта на клетъчната мембрана в организма, което води до различни заболявания, включително рак. Въпреки че, напоследък се заместват с по-здравословни мазнини като палмовото и кокосовото масло, все още те  са най-често използваните в хранителната промишленост.

10. ЧИПС

Съдържат трансмазнини, химикали и консерванти, за да се запази свежестта им, които от своя страна водят до усложнения в тялото. Пържат се на изключително висока температура,за да се придаде характерната хрупкавост, която създава веществото акриламид- карценоген, съдържащ се и в цигарите.

 

potato-chip-taste-test_612

Източник: http://www.wellnessbin.com/10-cancer-causing-foods-you-should-avoid/

delightful amateur straight man masturbation.faptube