romi rain dominating in ffm with dani daniels. ghettotube babe is banged in doggie.

Archive for май, 2012

Комбинирана терапия срещу муковисцидоза дава обещаващи резултати

Комбинирането с новия агент срещу муковисцидоза Kalydeco с другия експериментален препарат на Vertex Pharmaceuticals - VX-809, е свързано със значително подобрение на белодробната функция. Изнасянето на информацията доведе до скок на акциите на Vertex с 45%.

Умереният прием на кафе предпазва от инсулт

Нов мета-анализ, включващ последните проучвания, изследващи ефектите на кафето върху сърдечносъдовия риск, сочи, че умереният прием на черната напитка може би предпазва от исхемичен инсулт.

Junk food и депресия

Приемът на големи количества т.нар лоша храна, храна-боклук или junk-food (хабургери, пица, напитки със захар и др.) може да повиши риска от депресия, сочи голямо проучване.

Застояването на бюрото застрашава здравето

Застояването на бюрото застрашава здраветоАко сте свикнали да обядвате на бюрото си, може да удвоите риска от развитие на фатални тромби, предупреждават специалисти.

Вредни за храносмилането храни

Вредни за храносмилането храниТеоретично организмът би трябвало да смила всяка храна, но заради начина на обработка и приготвяне на храните стомахът не винаги реагира добре на всичко, което поемаме.

Здравословен начин на живот = нормално кръвно

Здравословен начин на живот = нормално кръвно На 17 май - Световния ден на хипертонията, за седма поредна година у нас ще се проведе Национална кампания, организирана от Българската лига по хипертония в партньорство с държавни, бизнес и неправителствени организации.

Картофът – супер храна?

Картофът – супер храна?Диетолозите твърдят, че картофите са вредни за талията, но новите изследвания показват друго.

Колелото – приятел на здравето и фигурата

Колелото - приятел на здравето и фигуратаДвигателната активност е важна за поддържането на фигурата и здравето като цяло.

Войната между маслото и маргарина

Войната между маслото и маргаринаКампанията срещу маслото и млечните мазнини беше, а и все още е съпроводена от напориста реклама на маргарина, който като правило се произвежда чрез хидрогениране на растителни мазнини.

5 изненадващи причини за неуспех в отслабването

5 изненадващи причини за неуспех в отслабванетоПонякога стриктното спазване на диета и физическо натоварване не дават резултат и килограмите си остават същите.
delightful amateur straight man masturbation.faptube