romi rain dominating in ffm with dani daniels. ghettotube babe is banged in doggie.

Archive for април, 2011

Пробиотиците влизат в битка с лошия холестерол

Пробиотиците влизат в битка с лошия холестеролКанадски учени са стигнали до извода, че пробиотиците, които се използват широко в медицината за преодоляване на храносмилателни проблеми след прием на антибиотици, имат отношение и към нивата на лошия холестерол в кръвта.

Има връзка между месеца на раждане и риска от хранителни разстройства

Има връзка между месеца на раждане и риска от хранителни разстройстваБритански учени твърдят, че родените през пролетта са предразположени към различни здравословни проблеми, включително анорексия.

Кампания по повод Международния ден за борба с асмата

Кампания по повод Международния ден за борба с асмата На 3 май, в Клиниката по алергология и астма на УМБАЛ „Александровска”, за поредна година ще се проведе кампания, посветена на 5 май - Международния ден за борба с астмата. От 1998 г. кампанията се провежда първия вторник на м. май по идея на Световната инициатива за борба с астмата.

Пълнеете ли по време на диета?

Пълнеете ли по време на диета?Американски диетолози са стигнали до заключението, че жените на диета често консумират повече калории, защото не могат сами да си съставят правилен и подходящ хранителен режим.

Когато вътрешната екосистема е нарушена…

Когато вътрешната екосистема е нарушена...Думата „имунитет” идва от латинското immunis, което означава „свободен”. В медицината под имунитет се разбира устойчивостта на организма срещу потенциално увреждащите фактори на околната среда.

Предизпитни антистрес храни за ученици

Предизпитни антистрес храни за ученициПролетта настъпи и докато някои хора се радват на цъфнали треви, храстчета, цветенца и дървенца, то други – учениците, започват да запретват ръкави за предстоящите контролни, класни, изпити за кандидатстване и други силно стресиращи дейности.

Пълнозърнестите храни – вкусна и полезна мода

Пълнозърнестите храни - вкусна и полезна модаНикой съвет за здравословното хранене не би бил завършен, ако не се споменат пълнозърнестите храни. Не само, че са полезни, но те могат да се използват при приготвянето на здравословни и вкусни рецепти, които ще ви оставят да искате още.

Антистрес… пържоли

Антистрес... пържолиИмали сте напрегнат ден и искате да се успокоите? Ако отговорът е да, тогава трябва да сготвите набързо една пържола, твърдят експерти.

Калцият в млякото пази от рак?

Калцият в млякото пази от рак?Нови изследвания показват, че децата, които пият редовно мляко, са с 40 на сто по-малко застрашени от рак на дебелото черво като възрастни.

Сенната хрема се кръстосва и с хранителна алергия

Сенната хрема се кръстосва и с хранителна алергияД-р Мария Стаевска е лекар в Клиниката по алергология на Александровска болница.
delightful amateur straight man masturbation.faptube