romi rain dominating in ffm with dani daniels. ghettotube babe is banged in doggie.

Archive for март, 2011

Раздялата на родителите е най-травмираща за децата

Раздялата на родителите е най-травмираща за децата Британски учени твърдят, че раздялата на родителите е по-вредна за детското щастие от липсата на пари.

Първа помощ при сърцебиене

Първа помощ при сърцебиене Едни от най-честите оплаквания, свързани със сърцето, са предизвикани от нарушенията в сърдечния ритъм.

Не изхвърляйте картофите от чинията при диета

Не изхвърляйте картофите от чинията при диетаДобра новина за любителите на картофи - не е нужно да спирате консумирането им, за да отслабнете, твърди ново изследване.

Изненадващи причини за проблемите със съня

Изненадващи причини за проблемите със съня Проблемите със съня причиняват не само умора и раздразнение, но и здравословни проблеми.

Доброто настроение – новият елексир на живота?

Доброто настроение - новият елексир на живота?Американски учени установиха, че доброто настроение наистина влияе положително на здравето и продължителността на живота, съобщи Ройтерс.

Как пропиляваме най-ценния дар на природата – водата

Как пропиляваме най-ценния дар на природата - водатаТемата за екологията често е твърде далечна за нас, тъй като не можем съвсем ясно да видим последиците от пагубната за природата човешка дейност.

Сладките изкушения правят лоша услуга на децата

Сладките изкушения правят лоша услуга на децатаМладежите, които редовно консумират храни с високо съдържание на захар, са изложени на повишен риск от сърдечно-съдови заболявания на по-късен етап от живота, твърди ново проучване.

Мъжката плодовитост може да се регулира чрез храната

Мъжката плодовитост може да се регулира чрез хранатаНовозеландски учени твърдят, че мъжете могат да се предпазят от безплодие чрез консумацията на храни, богати на витамин Е и цинк.

РЗОК – Пловдив е готова да отпуска лекарства по новите правила

РЗОК - Пловдив е готова да отпуска лекарства по новите правилаВ Районата здравна каса в Пловдив е създадена необходимата организация и всеки, който дойде, ще бъде обслужен, заяви директорът й д-р Константин Маламов по повод новия начин за получаване на лекарствата за онкоболните пациенти.

Открийте ползите на репея

Открийте ползите на репея   Коренът от репей има разнообразни ползи за здравето. Тази билка е известна с лечебните си свойства от векове и обикновено се използва в традиционната китайска медицина за лечение на множество заболявания.
delightful amateur straight man masturbation.faptube